Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές το παραλήρημα Σαμαρά


ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές το παραλήρημα Σαμαρά
Η καταληκτική ομιλία του κ. Σαμαρά, ήταν αποκαλυπτική του πανικού και της αδυναμίας του να υπερασπιστεί με λογικά επιχειρήματα την εγκληματική και αδιέξοδη πολιτική του, ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Το πρωτοφανές και ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου παραλήρημά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ προδικάζει το μένος με το οποίο η κυβέρνησή του θα αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους και το λαό μας που βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξαθλίωση" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ομιλία του κ. Σαμαρά ήταν αποκαλυπτική της αδυναμίας του να υπερασπιστεί την πολιτική του»
Για πανικό και αδυναμία εκ μέρους της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην δευτερολογία του μετά το όχι σε όλα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Αφήστε κύριε Τσίπρα τις απειλές και τα παραμύθια. Μιλάτε ότι θα μας βάλετε φυλακή. Εμένα πρώτο ελάτε να βάλετε φυλακή. Σας περιμένω. Είστε αβανταδόροι του Λομπι της δραχμής» είπε ο πρωθυπουργός.
Επίσης, χαρακτήρισε «Φθηνό και χοντροειδή λαϊκισμό» την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την προσπάθεια που όπως είπε θα κάνει η κυβέρνηση για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τις αποκρατικοποιήσεις
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κουνά το δάχτυλό του στους άλλους, όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες που φτάσαμε μέχρι εδώ. Κανείς δεν είναι αναμάρτητος. Όλοι ευθύνονται για το πώς φτάσαμε ωε εδώ. Ο καθένας έχει το μερίδιο που του αναλογεί» τόνισε ο πρωθυπουργός.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου