Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Την παραίτηση Σαμαρά ζητεί ο Καρχιμάκης

Σκληρή κριτική στην απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την ΕΡΤ ασκεί με δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζητώντας την παραίτησή του.Και τί δεν λέει. Για υπαλλήλους της διαπλοκής, για εκτελεστές και μαζικούς δολοφόνους των εργαζομένων. Για να καταλήξει ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται και στον Σίμο Κεδίκογλου, τον οποίο προκαλεί…
«Τολμά να μιλά για διασπάθιση στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος» διερωτάται και ζητά να γίνει σύγκριση των οικονομικών στοιχείων της 6ετίας  2004 -2009 με 2009 -2012. Και μετά «να κρυφτείτε φαύλοι και υποκριτές …αμετανόητοι υπονομευτές, εκπρόσωποι των συμφερόντων της παράδοσης της δημόσιας τηλεόρασης στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης ,υπάλληλοι της διαπλοκής …εκτελεστές και μαζικοί δολοφόνοι των εργαζομένων» λέει.

Σύμφωνα με τον Καρχιμάκη, η κατάσταση δεν πάει άλλο, «υπάρχει ανάγκη να συγκρουστούμε να σχηματίσουμε προοδευτική πλειοψηφία για να κλείσει οριστικά αυτός ο κύκλος της κρίσης και να αλλάξουμε πολιτική», δείχνοντας και το τί θα εισηγηθεί σε λίγη ώρα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Στη δήλωσή του καταλήγει πάντως, πως «ο Σαμαράς δεν μπορεί να είναι άλλο Πρωθυπουργός, υπονομεύει και τη χώρα και τους ανθρώπους και ειδικά τα θύματα της κρίσης»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου