Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Γρ. Χατζησάββας: Ο δήμος και το ταμείο του δεν είναι ιδιοκτησία του δημάρχου

Η «Αλληλεγγύη Πολιτών» και ο Γρηγόρης Χατζησάββας, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών καυτηριάζει τις τακτικές της διοίκησης του δήμου. «Ο δήμος, ο μηχανισμός και το ταμείο του δεν είναι ιδιοκτησία του δημάρχου αλλά των πολιτών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά:

Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει στους δημότες Νεάπολης- Συκεών, η επιστράτευση των πλέον παλαιοκομματικών μεθόδων από την πλευρά της διοίκησης του δήμου, που πανικόβλητη επιχειρεί αδέξια να ανακόψει την πορεία της προς τη λήθη.
Με την καθεστωτική αντίληψη περί προπαγάνδας, που την χαρακτηρίζει, προχώρησε την Κυριακή 16/3 στη χρήση της βάσης δεδομένων (προφανώς και των χρημάτων) του δήμου για την αποστολή εκατοντάδων sms, με τα οποία διαφήμιζε δημοσκόπηση, δημοσιευμένη σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας, παραπλανητικά, στο όνομα του αποστολέα, αυτό της εφημερίδας.
Η δημοσκόπηση, από τη δημοσίευση της οποίας αποσιωπήθηκε το όνομα του παραγγελιοδόχου και αλλοιώθηκε κατά μία εβδομάδα ο χρόνος διεξαγωγής, παρουσίαζε –σύμφωνα με την εταιρεία που τη διεξήγαγε-την εκτίμηση αποτελέσματος (με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου και επί των εγκύρων) και όχι την πρόθεση ψήφου, όπως αναφερόταν. Προφανής στόχος η παρουσίαση του απερχόμενου δημάρχου, ως νικητή από την πρώτη Κυριακή.
Η «Αλληλεγγύη Πολιτών» και ο Γρηγόρης Χατζησάββας, αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία έρχεται να ανατρέψει. Ο δήμος, ο μηχανισμός και το ταμείο του δεν είναι ιδιοκτησία του δημάρχου αλλά των πολιτών. Οι αιρετοί πρέπει να προστατεύουν προσωπικά δεδομένα και το δικαίωμα των πολιτών στην αντικειμενική ενημέρωση. Οι εποχές, κατά τις οποίες ψήφιζαν και τα δέντρα, δυστυχώς για τον κ. Δανιηλίδη, έχουν περάσει 

karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου