Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Α.Λοβέρδος : Ας αφήσουμε πίσω οτι μας χωρίζει και να κοιτάξουμε μπροστά

Καλεσμένος της δημοσιογράφου Ν Καραγιάννη ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων :
Όλα αυτά πρέπει να περάσουν πίσω και εμείς που έχουμε σηκώσει στην πλάτη μας την Ελιά πρέπει να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους που συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο. . Πρέπει να
σεβαστούμε ότι αυτοί θα σηκώσουν την Ελιά . Αυτοί θα βγουν στα ΜΜΕ, θα επισκεφθούν τους χώρους δουλειάς και θα έρθουν σε επαφή με τους πολίτες. Για αυτό δεν θα πρέπει να τους προσθέτουμε προβλήματα. Όλοι κάνουμε λάθη και ίσως πρώτος εγώ αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τις συγκρούσεις και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και για την παράταξη και για τη χώρα. 'Έχω άποψη για όλα όσα συμβαίνουν αλλά πρωτεύων σήμερα είναι να δείξουμε με όρους αλήθειας την υπευθυνότητα γα την πορεία της Ελλάδας και της κεντροαριστεράς. Δεν συμφωνώ με όσους καταψήφισαν το άρθρο 2 ( για τις τράπεζες και για την ελληνική οικονομία και όχι για τους τραπεζίτες) και αυτό φάνηκε με τη στάση μου στη βουλή που ψήφισα το άρθρο 2 , ούτε όμως και οι διαχείριση αυτών τον κοινοβουλευτικών γεγονότων ήταν η καλύτερη. Ας αφήσουμε όμως όλα αυτά και ας προχωρήσουμε ενωμένοι . Μας το ζητούν οι πολίτες , ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά όλοι μαζί με ένταση.

e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου