Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Βενιζέλος: « Ο Γ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ»

«Η πολιτική σταθερότητα είναι διασφαλισμένη. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τόνισε: «Η σταθερότητα
της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή ψηφοφορία».
Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να σχολιάσει τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου και παρέπεμψε στη χθεσινοβραδυνή δήλωσή του.
Όσο για το αν σκέφτηκε να τον διαγράψει τόνισε: «Δεν είναι το κριτήριο μου τα διοικητικά μέτρα. Ο Γ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ».
FOSPHOTOS
FOSPHOTOS
Παρουσία Στουρνάρα η συνάντηση
Ακόμη, ενημέρωσε πως μέρος της συνάντησης με τον πρωθυπουργό παρακολούθησε και ο Γιάννης Στουρνάρας, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της συνεδρίασης του ECOFIN, που θα γίνει στη χώρα μας αύριο.
Οι δύο άντρες είχαν ξανασυναντηθεί το πρωί. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στον απόηχο της επεισοδιακής ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο πολυνομοσχέδιο και τους τριγμούς που αυτή προκάλεσε στον κυβερνητικό συνασπισμό μετά μάλιστα τις διαφοροποιήσεις των Γιώργου Παπανδρέου, Απόστολου Κακλαμάνη και Νικήτα Κακλαμάνη αλλά και την παραίτηση από την κυβέρνηση του μέχρι το περασμένο Σάββατο αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου.

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου