Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ανδρέας Παπαδοπουλος:Τι Τιτάνια, τι Τιτανικός

Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας τετραετίας από την ίδρυση της ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, στέλεχος και πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, σχολιάζει με σκωπτικό ύφος τις «ηχηρές» παρουσίες στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παραλληλίζοντας μάλιστα, σημειολογικά,  το Τιτάνια όπου έλαβε
χώρα η εκδήλωση με….τον «Τιτανικό».
Ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά πως όσοι παρέστησαν χθες στην εκδήλωση «πήγαν τον ΣΥΡΙΖΑ αρκετά βήματα πίσω και ακυρώνουν τις όποιες-δειλές- προσπάθειες προς το ρεαλισμό, έκανε το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας» και εκφράζει την ευχή ότι «οι φίλοι που επιθυμούν το διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ να τρομαξαν όταν είδαν ποιοι/ες ηταν χθες στην πρωτη σειρά του Τιτάνια.».
Αναφερόμενος στη σημερινή επέτειο από την ίδρυση του κόμματος αναφέρει μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα κόμμα «που γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία την προοδευτικό κόσμο» και εκφράζει την ελπίδα «η ΔΗΜΑΡ να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής» παρά τα «τεράστια λάθη του τελευταίου χρόνου».
Δείτε το σχόλιο του Ανδρέα Παπαδόπουλου
«Σαν σήμερα, τον Ιούνιο του 2010, ιδρύθηκε η ΔΗΜΑΡ!!!!!Ενα κομμα που γεμισε ελπιδα και αισιοδοξια τον προοδευτικο κοσμο και μας εκανε πολυ περήφανους τον Ιούνιο του 2012. Οι λόγοι της δημιουργίας της ειναι απολύτως αναγκαίοι και σήμερα. Ενα κόμμα ευρωπαϊκό, της σύγχρονης αριστεράς, ειναι χρήσιμο, τώρα που ανοίγει ο ουσιαστικός διάλογος για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς. Μπορει η ΔΗΜΑΡ να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής και στις απαιτήσεις των καιρών; Κατα τη γνώμη μου ναι, παρά τα τεράστια λάθη του τελευταίου χρόνου εχει μια ύστατη ευκαιρία και αυτο θα φανει τις επόμενες δυο εβδομάδες!!! Αν οχι, θα ειναι πολυ κρίμα…
ΥΓ: Ευελπιστώ οι φίλοι που επιθυμούν το διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ να τρομαξαν όταν είδαν ποιοι/ες ηταν χθες στην πρωτη σειρά του Τιτάνια. Αραγε πόσο απέχει ο….»Τιτανικος» απο το Τιτάνια; Εκτιμω οτι οι χθεσινές παρουσίες πήγαν τον ΣΥΡΙΖΑ αρκετά βήματα πίσω και ακυρώνουν τις οποίες-δειλες-προσπάθειες προς το ρεαλισμό εκανε το τελευταίο διάστημα ο Αλ. Τσιπρας».

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου