Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ημέρα προεκλογικών αποφάσεων για τη ΔΗΜΑΡ

Την αυτόνομη κάθοδο της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, μετά το «ναυάγιο» της σχεδιαζόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να επικυρώσουν η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος που συνεδριάζουν σήμερα, Σάββατο. 
Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο
την αυτόνομη κάθοδο κάθοδο του κόμματος, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια συνεργασίας με το χώρο της πολιτικής οικολογίας, αποφάσισαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή.
Επίσης, την Παρασκευή, συναντήθηκαν οι αντιπροσωπείες της Δημοκρατικής Αριστεράς και του κόμματος «Πράσινοι – Αλληλεγγύη» για τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την κρίση, χωρίς διακινδύνευση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και στόχο την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας στη βάση προγραμματικών συμφωνιών, με την προϋπόθεση και τα δύο κόμματα να διατηρήσουν την πολιτική και οργανωτική τους αυτοτέλεια, επιδιώκοντας τη διεύρυνση και την ποιοτική αναβάθμιση του χώρου της ανανεωτικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου