Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ενοχλημένος ο Αβραμόπουλος με Τσίπρα: Δεν του βγήκε στο τηλέφωνο - Ολο το παρασκήνιο

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της υποψηφιότητάς του, εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ο κοινοτικός επίτροπος είχε
διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ότι εκείνος θα είναι η επιλογή του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr την Κυριακή του βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος είχε έρθει από την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα αναμένοντας την ανακοίνωση.
«Δημήτρη, έχω κάποιες αντιδράσεις από το κόμμα, αλλά θα τις ξεπεράσω» φέρεται να του είπε ο Πρωθυπουργός.
Οι Τσίπρας και Αβραμόπουλος, συνομίλησαν επίσης αρκετές φορές και την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα ενόσω βρίσκονταν σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup.
Η Αριστερή Πλατφόρμα πίεζε ασφυκτικά – όπως και αρκετοί άλλοι – να μην γίνει αποδεκτή η λύση Αβραμόπουλου και έθεταν ως όριο αμοιβαίας υπαναχώρησης τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ετσι το τηλέφωνο του κοινοτικού επιτρόπου «σίγησε» καθώς δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ελληνα Πρωθυπουργό τις τελευταίες 48ώρες. Ο Τσίπρας «εξαφανίστηκε» και δεν του τηλεφώνησε ούτε την Τρίτη ούτε σήμερα, Τετάρτη. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr ο Αλ. Τσίπρας δεν του τηλεφώνησε καν πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για να του ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκείνος ο «εκλεκτός».
Τον κάλεσε στο τηλέφωνο μετά, αφού είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Εμφανώς πικαρισμένος από την αντιμετώπιση που έτυχε, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν βγήκε στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.


Πηγή: Ενοχλημένος ο Αβραμόπουλος με Τσίπρα: Δεν του βγήκε στο τηλέφωνο - Ολο το παρασκήνιο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/192082/enohlimenos-o-avramopoylos-me-tsipra-den-toy-vgike-sto-tilefono-olo-paraskinio#ixzz3S2OvCd7N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου