Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Εκρηξη Γιώργου Παπανδρέου για δημοσιεύματα

Tην εντονη αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε η απόδοση από μερίδα μέσων ενημέρωσης της ομιλίας ττου βουλευτή των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Σνάϊντερ με τίτιλο:"ακόμη πληρώνουμε το λάθος του Παπανδρέου με το
δημοψήφισμα."
Σε ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών γίνεται λόγος για συνειδητή διαστρέβλωση και τονίζεται ότι ο γερμανός βουλευτής είπε ακριβώς το αντίθετο: "Το αποφασιστικό λάθος ήταν ότι, η τότε Γερμανική Κυβέρνηση εμπόδισε να γίνει δημοψήφισμα για τα μεταρρυθμιστικά μέτρα - υπήρχε τότε μια πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτό το πολιτικό λάθος πληρώνουμε και σήμερα."

«Η λαθροχειρία, η συνειδητή διαστρέβλωση και η δημοσιογραφία στην υπηρεσία της σκοπιμότητας, δεν μας εκπλήσσει. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά πολλοστή. Όπως δεν μας εκπλήσσει ότι, το "λάθος" αφορά συνήθως τον ίδιο άνθρωπο, τον Γιώργο Παπανδρέου» τονίζεται στην ανακοίνωση του Κινήματος και προστίθεται : «Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει πλέον τη γύμνια των υποκριτών και όσων ευελπιστούν ότι, θα ξεπλύνουν τις δικές τους αμαρτίες με την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου