Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ : ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ.ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.!!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ,ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΞΙΕΣ , ΙΔΑΝΙΚΑ.KAI KAΛΟΣΥΝΗ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Το σχολείο Κωστεας Γειτονας σημείωσε μια αξιοσημείωτη επιτυχία στο Μοντέλο των Ηνωμένων Εθνών (MUN), την σημαντικότερη εκπαιδευτική εξομοίωση για τη διπλωματία, τις διεθνείς σχέσεις και τη λειτουργία του ΟΗΕ: Το σχολείο μας είναι το πρώτο ελληνικό σχολείο με δικό του μέλος στην ανώτατη γραμματεία του MUN της Χάγης -The Hague Model United Nations-THIMUN, του μεγαλύτερου και σημαντικότερου MUN παγκοσμίως. Ο Γιώργος Καρχιμάκης ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και ο Μιχάλης Παρδαλός κατέκτησε μια θέση στην Επιτροπή Αφοπλισμού. Περιμένουμε ακόμη τα αποτελέσματα και για έναν ακόμη μαθητή μας, ο οποίος διεκδικεί μια θέση στο Διεθνές Δικαστήριο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο μπράβο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, συνεχίστε να ανοίγετε δρόμους! Ας μην ξεχνάμε όμως πως ξεκίνησε πριν από 20 και πλέον χρόνια το MUN στο σχολείο μας. Η Φωφώ Σπηλιάκου, αν και πέρασαν πριν λίγες μέρες 5 χρόνια που δεν βρίσκεται πια μαζί μας, είμαι σίγουρος ότι βλέπει τα 'παιδιά' της να ανεβαίνουν τα ψηλότερα σκαλοπάτια και χαμογελά από ικανοποίηση. Μαθητές, απόφοιτοι και συνεργάτες συνεχίζουμε το έργο σου Φωφώ μας. Αφιερωμένο στη δασκάλα μας

1 σχόλιο: