Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Καρχιμάκης και Πεταλωτής μίλησαν σε εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Για την ανολοκλήρωτη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου και του ΚΙΔΗΣΟ και την προσβλητική και απρεπή συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ προς έναν άνθρωπο που δεν έπαιξε τον κόσμο στα ζάρια, μίλησε από την Πάτρα το απόγευμα της Τρίτης, το στέλεχος του κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, που μαζί με τον Γιώργο Πεταλωτή συμμετέχουν σε εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη.
Ο Συντονιστής του Παρατηρητηρίου Κυβερνητικού Έργου του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση επισημαίνοντας:

«Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τη ΔΗΜΑΡ με 29.000 ψήφους και το ΚΙΝΗΜΑ με 155.000 ψήφους και να προσφέρεις συνεργασία σαν να ήταν ίδιοι. Αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ ήταν η πιο προσβλητική και απρεπής συμπεριφορά προς έναν άνθρωπο που δεν έπαιξε τον κόσμο στα ζάρια.
Θα συνεχίσαμε να δίνουμε τη μάχη για την ανολοκλήρωτη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί έχουμε σχέδιο, πρόταση, άποψη και την έχουμε καταθέσει και θα την αποτυπώσουμε αυτή την πρόταση στο συνέδριο, για το μέλλον αυτού του τόπου και των ανθρώπων με συγκρούσεις και όχι συμβιβασμούς».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου