Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Crash: Ο Καμμένος είπε στον Αμερικανό πρέσβη πως έχουμε ήδη τυπώσει δραχμές

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πιο «καυτό» Σαββατοκύριακο που θα είναι και το πλέον καθοπριστικό για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα ο Πάνος Καμμένος απασφάλισε μία... βόμβα, αφού φέρεται να έχει δηώσει πως έχουν ήδη τυπωθεί δραχμές.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του crashonline.gr, σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Αμυνας με τον Αμερικανό πρέσβη Ντέιβιντ Πιρς στην Αθήνα του εμπιστεύτηκε ότι η κυβέρνηση αν δεν δεχτεί βοήθεια από τον αμερικανικό παράγοντα τότε θα αναγκαστεί να «γεμίσει» τα ΑΤΜ με δραχμές, το απαραίτητο απόθεμα το οποίο ήδη έχει τυπώσει!
Πρέπει να επισημανθεί ότι το δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας στις 4 Ιουλίου και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε διάψευση από πλευράς του υπουργού. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει τρία σενάρια για την επόμενη ημέρα:
1. Ανεξάρτητα όχι ή ναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος επιβιβάζονται το πρωί της Δευτέρας του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες όπου υπογράφουν αμέσως συμφωνία με τους δανειστές. Υπό τον όρο ότι δεν θα μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της χώρας και θα υπάρξει υποσχετική για ρύθμιση του χρέους. Ο Πάνος Καμμένος, για αυτό το σενάριο πρόσθεσε ότι απαιτείται φυσικά μια πολύ δυνατή πίεση του αμερικανού παράγοντα για να παρακαμφθεί το δίδυμο Μέρκελ – Σόιμπλε και κυρίως οι αντιρρήσεις του δεύτερου.
2. Σε περίπτωση που το Βερολίνο απορρίψει πλήρως το αίτημα των Αθηνών ή «απαιτήσει» την απομάκρυνση της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος είπε στον πρέσβη ότι θα υπάρξει αίτημα προς την αμερικανική πλευρά να λάβει η Αθήνα 85 δις δολάρια με ενέχυρα δικαιώματα της ελληνικής δημοκρατίας στην ανεύρεση υδρογονανθράκων και οτιδήποτε άλλο asset μπορεί να δοθεί για να καλύψει το παραπάνω ποσό. Ένα δάνειο π.χ. από την BANK OF AMERIKA μπορεί να δοθεί και σε ευρώ με ρήτρα δολαρίου για να μην ταραχθεί η ευρωζώνη από τη χρήση δολαρίων στην Ελλάδα.
3. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέστησε την προσοχή στον αμερικανό πρέσβη ότι σε περίπτωση μη υλοποίησης και του δευτέρου σεναρίου, δηλαδή εάν δεν υπάρξει βοήθεια από τον αμερικάνικο παράγοντα, τότε υπάρχει Τρίτη λύση που δεν μπορεί να αποφύγει η κυβέρνηση, δηλαδή να γεμίσει τα ΑΤΜ με δραχμές, το απαραίτητο απόθεμα το οποίο ήδη έχει τυπώσει!
Διάψευση του δημοσιεύματος από τους Ανεξάρτητους Ελληνες
«Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρέσβη στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Αντάλλαξαν απόψεις δημόσια και ουδέποτε έγινε ο διάλογος που περιγράφεται σε μέσα ενημέρωσης» υπογραμμίζει ανακοίνωση του κόμματος «για ανυπόστατα δημοσιεύματα».


iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου