Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Τι πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο και το ΚΙΔΗΣΟ

Στην άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επι της ουσίας να συναντηθεί στην πρωτοβουλία με τις αλλες κινήσεις για την ενοποίηση της κεντροαριστεράς , αποφαίνονται  στελέχη του ΠΑΣΟΚ,  μετά και την ανακοινωση του ΚΙΔΗΣΟ που αντιδρούσε στη δημοσιοποίηση των στελεχών της επιτροπής που θα συζητήσει τις πιθανότητες ενοποίησης του κεντροαριστερού χώρου.
Μιλώντας με ενα εκ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που εχει εικόνα για τις παρασκηνιακές συζητήσεις που γινονται τις τελευταιες 20 ημέρες , έλεγε πως ο κ. Παπανδρέου λειτουργεί περίπου οπως λειτουργούσε και ως πρωθυπουργός θεωρώντας τώρα πως αυτό δεν μπορει να ισχύσει εκ των πραγμάτων. Δεν μπορει να ειναι εγκλωβισμένος σε μια τέτοια λογική αφου τα δεδομένα εχουν αλλαξει. Ξεδιπλώνοντας μαλιστα τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που γινονται σε πολλαπλό πεδίο για την επίτευξη συμφωνίας που μαζι με ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , Ποταμι θα μπορούσαν να συνειπάρξουν αυτες οι κινησεις με το ΚΙΔΗΣΟ , σε συναντηση που εγινε προ ημερών στην Πάτρα παρουσία στελεχών ολων των κομματων σε εκδηλωση για την κεντροαριστερα με ομιλητή τον Ν. Ανδρουλάκη, απο το ΚΙΔΗΣΟ έμμεσα φάνηκε πως θα συμμετείχαν στην επιτροπή διαλόγου δυο στελεχη του. Οι κύριοι Πεταλωτής και Σαχινίδης, οι οποίοι τελικά μέσα απο την αναβλητικότητα του κ. Παπανδρέου οπως αναφέρουν στελεχη του ΠΑΣΟΚ δεν υπηρξε πρόοδος , παρ´ οτι στις τελευταιες εκδηλωσεις με το ιδιο θεμα οπως στο Κερατσινι πρόσφατα με ομιλητή τον κ. Ξεκαλάκη, παρόντες ηταν και απο ολα τα υπόλοιπα κομματα που κάνουν προσπαθεια να ενοποιηθεί ο χώρος της κεντροαριστεράς. Επομένως πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ οτι η χθεσινοβραδινή ανακοινωση του ΚΙΔΗΣΟ δεν εχει βασει, διοτι και συνομιλίες εχουν γινει και οτι άλλο χρειαζεται για να βρεθει η χρυσή τομη.
Απο το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρουν πως η συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ απεναντι τους δεν ηταν η κατάλληλη. Αφ ενός γιατί στην τελευταία συνομιλία Φώφης και Γιώργου πριν την 25 Μαρτίου είχαν συμφωνήσει να βρεθούν και να μιλήσουν μεχρι τωρα δεν εχει γινει απολύτως τιποτα , αφ ετ´ερου με κουτοπονηριές δεν μπορουν να γεννηθούν τέτοια εγχειρήματα που απο την φύση τους ειναι δύσκολα ετσι και αλλιώς. σημειωνουν μαλιστα πως και η τελευταια τακτικη με τα ονόματα δειχνει οτι και οι ίδιοι δεν το πιστεύουν.

egiakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου