Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Δίπλα δίπλα Σημίτης - Στουρνάρας Στην εκδήλωση του e- kyklos για το PSI

Δίπλα δίπλα Σημίτης - Στουρνάρας Στην εκδήλωση του e – kyklos, του think tank που έχει ιδρύσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκαν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του
Μέγαρου Καρατζά της Εθνικής Τράπεζα και είχε ως θέμα «Μύθοι και αλήθειες για το δημόσιο χρέος. Πριν και μετά το PSI / OSI»
Κώστας Σημίτης και Γιάννης Στουρνάρας κάθισαν δίπλα - δίπλα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, επίσης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο Πέτρος Χριστοδούλου και ο Γιώργος Ζανιάς, οι οποίοι υπήρξαν στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την χρονική περίοδο του PSI, ο πρώην Διοικητης της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, ο Σταύρος Τσακυράκης, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Αρβανιτίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας και ο Γιάννης Δατσέρης. 
Επίσης, εκπρόσωποι από τις Πρεσβείες Γαλλίας, Ισπανίας, Ιρλανδίας και Ιαπωνίας, που είναι υπεύθυνοι οικονομικών θεμάτων.
Τέλος, συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.  
Στη συζήτηση συμμετείχαν, ως ομιλητές οι:
-Daniel Cohen, Professor and Founding Member, Paris School of Economics
-Paul Kazarian, Japonica partners, CEO
-Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών
-Συντονίζε δημοσιογράφος Παντελής Καψής, ενώ έγινε παρουσίαση στοιχείων για το δημόσιο χρέος από τον Γιώργο Στρατόπουλο.

ependisinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου