Νέα πολιτική πρωτοβουλία από τον Ραγκούση
Νέο κόμμα στον χώρο του κέντρου φαίνεται να κυοφορείται καθώς μια καινούρια πολιτική πρωτοβουλία έχει στα σκαριά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης. Το όνομα αυτού «με την Επόμενη Ελλάδα», με την παρουσίαση να έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις

4 Μαϊου 2016, στο Γκάζι, ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη απομακρύνει την φιμολογούμενη συμμετοχή του στις συζητήσεις που γίνονται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. 

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων, με αφορμή μια αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ομιλητές στην εκδήλωση της παρουσίασης της νέα αυτής πρωτοβουλιας θα είναι οι Η. Καρανίκας- γιατρός, Α. Μανούρας- γεωπόνος επιχειρηματίας, Α. Οικονόμου- ψυχίατρος, ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης, ο Π. Σφηκάκης- δικηγόρος, η Φ. Τσικρικτσή- ιδιωτική υπάλληλος και η Ε. Κρομμύδα- εκπαιδευτικός.
«Τώρα που, αδικαιολόγητα, βιώνουμε για μια ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το συλλογικό τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή» αναφέρεται στην πρόσκληση της πρωτοβουλίας, η οποία συμπορεύεται:
1- με τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που παράγουν και δημιουργούν αξία στην πραγματική οικονομία, στο κράτος, στα γράμματα και στις τέχνες,
2- με τις προσδοκίες της νέας γενιάς,
3- με την αγωνία των ανέργων.
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί διαδικτυακά απευθείας από το www.epomeniellada.gr