Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Συγγρού εναντίον Παπαμιμίκου για τη διάπαση στη ΔΑΠ

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Συγγρού, καθώς η ηγεσία της Ν.Δ. εμφανίζεται έξαλλη με την διασπαστική κίνηση που έγινε στο χώρο της νεολαίας, παραμονές των φοιτητικών εκλογών.

 
Μάλιστα, το κείμενο που υπογράφεται από φοιτητές διαφόρων σχολών και με το οποίο ζητείται τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών σε αυτές τις σχολές να μην προσμετρηθούν στη ΔΑΠ, αλλά να καταγραφούν ως «αποτελέσματα της ΟΝΝΕΔ», χρεώνεται στον πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.
 
Κεντρικά στελέχη της Ν.Δ. θεωρούν ανεπίτρεπτη την κίνηση του Α. Παπαμιμίκου και λένε ότι δημιουργείται θέμα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για το κόμμα και παραμονές της ανακοίνωσης του νέου σχεδίου για την επαναλειτουργία της ΟΝΝΕΔ.
 
Ο ίδιος ο Α. Παπαμιμίκος από την πλευρά του επέλεξε να απαντήσει το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες των φοιτητικών εκλογών, ξεκαθαρίζοντας δημόσια ότι δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή κίνηση οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανά την Ελλάδα να καταγραφούν ως ΟΝΝΕΔ.
 
«Από τη στιγμή που έκλεισα τον κύκλο μου και δεν έχω καμία θεσμική ιδιότητα, δεν έχω και καμία ανάμειξη στα δρώμενα της παράταξης» σημειώνει και επιμένει ότι δεν ελέγχει καμία οργάνωση και κανέναν άνθρωπο.
 
Παράλληλα ρίχνει τα βέλη του σε μέλη της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ. τονίζοντας ότι «καλό θα είναι κάποιοι που κατέχουν θεσμικές ιδιότητες, αντί να εξαπολύουν επιθέσεις λάσπης προσπαθώντας να κρυφτούν από τις ευθύνες τους, να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και να καταβάλουν προσπάθειες να επιλύουν τα προβλήματα που δημιουργούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου