Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Άρης: Βλέπει Ιτούα, τι "παίζει" με Ρουγκάλα


Οι ιθύνοντες του Άρη εξετάζουν την περίπτωση του Μπερνάρ Ιτούα, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Σε αναζήτηση ενός ακόμα κεντρικού βρίσκονται στον Άρη, με τον Μπερνάρ Ιτούα να είναι
ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί
για την εν λόγω θέση, σύμφωνα με το sdna.gr.
Ο 28χρονος Κονγκολέζος κεντρικός αμυντικός, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Πλατανιά όπου είχε απολογισμό 43 συμμετοχές και 1 γκολ. Ωστόσο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο συγκεκριμένος παίκτης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με συνέπεια να μην αγωνιστεί αρκετά.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η περίπτωση του παίκτη εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, όπως αναφέρει το sdna.gr τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων.
Τι "παίζει" με Ρουγκάλα
Η προσπάθεια απόκτησης παίκτη με καλό βιογραφικό και ηλικία που να του επιτρέπει να γίνει η “κολώνα” στην άμυνα, οδηγεί τους ανθρώπους του Αρη σε διαφορετικούς δρόμους, όπως φαίνεται, γι' αυτό και παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα Ρουγκάλα.
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είχε, την περασμένη εβδομάδα, κρούση από τους “κίτρινους”, αλλά μέχρις εκεί. Τα δεδομένα, σύμφωνα με το metrosport.gr, δείχνουν ότι ο νεαρός στόπερ δεν αποτελεί βασικό στόχο, κάτι που του διαμήνυσαν και οι παράγοντες της ομάδας, γιατί έχουν κάποιες άλλες περιπτώσεις στο μυαλό τους.
Ο Ρουγκάλας αναμένει, λοιπόν, στο ακουστικό του, από την Πάτρα όπου και βρίσκεται, για να μάθει την κατάληξη της υπόθεσής του. Εάν, βέβαια, ο Αναστόπουλος πει το “Ο.Κ.” για τον ποδοσφαιριστή δεν θα είναι έκπληξη, όπως αναφέρει το metrosport.gr, αλλά, όπως και στην περίπτωση Χαριτωνίδη, δεν θεωρείται η επιλογή που τον “καλύπτει”, για τα μετόπισθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου