Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

H ...ιδιοτροπία του Ι.Σαββίδη στο φαγητό του

Ο αψεγάδιαστος Ιβάν Σαββίδης και η "Εφημερίδα των Συντακτών" - Κεντρική Εικόνα
Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια από τις άδειες που δημοπρατήθηκαν στην μαραθώνια διαδικασία του διαγωνισμού στη ΓΓΕΕ, αναγκάστηκε όμως όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι να μείνει στο κτίριο της γγ στην Καλλιθέα και να τρώει ότι
ετοίμαζε ο σεφ που επιλέχθηκε για την διαδικασία.

Ο σεφ της διαδικασίας, αποκάλυψε μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά το... μενού του διαγωνισμού, που περιείχε για τις τρεις μέρες, μοσχάρι νουά, μοσχάρι κοκκινιστό, κοτόπουλο, παστίτσιο, μπριαμ, σαλάτες και ψωμί. Για πρωινό οι υποψήφιοι καναλάρχες και οι συνεργάτες τους έπαιρναν κουλουράκια και τσουρέκια και για δεκατιανό σάντουιτς.
Όλοι έτρωγαν το ίδιο φαγητό, ενώ πριν την αρχή της διαδικασίας ακόμα είχαν ερωτηθεί αν είναι αλλεργικοί ή αν έχουν δυσανεξία σε κάτι. Ο μόνος που είχε σχετική προτίμηση για το φαγητό ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος διεμήνυσε στην κουζίνα πως θέλει το φαγητό του “χωρίς καθόλου αλάτι” πιθανότατα για λόγους υγείας.
 Παραπολιτικά/ newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου