Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Έκτός ο Κλάους από την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καραμπάκ

Έκτός ο Κλάους από την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΚαραμπάκΣτο… ψυχρό Μπακού (η θερμοκρασία αγγίζει με το ζόρι τους 10 βαθμούς Κελσίου)  ο ΠΑΟΚ έκανε χθες την τελευταία του προπόνηση  πριν από την σημερινή αναμέτρηση με την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με το www.thessports.gr  ο Βλάνταν Ίβιτς θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Στέφανο Αθανασιάδη, προφανώς για να τον έχει ξεκούραστο ενόψει Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Περέιρα, ενώ σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ηρακλή, φαίνεται πως επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Τσίμιροτ αντί του Σάκχοφ.
Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των Λέοβατς και Μαλεζά, οι οποίοι είχαν μικροτραυματισμούς στον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά λογικά θα είναι στην ενδεκάδα
Έτσι, λογικά ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Γλύκο κάτω από τα δόκαρια, δίδυμο στην άμυνα τους Βαρέλα-Μαλεζά και πλάγια μπακ τους Λέο Μάτος και Κρέσπο. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κάνιας, Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ, ενώ στην επίθεση μαζί με τον Περέιρα θα παίξουν και οι Ροντρίγκες-Τζάλμα Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου