Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε από την Καραμπάγκ στο Μπακού

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση στο "Τοφίκ Μπαχράμοβ" του Μπακού και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Καραμπάγκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. 

Ο Κιντάνα άνοιξε το σκορ για τους Αζέρους στο 56΄ και ο Αμιργκουλίγιεφ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 87΄, με τον Δικέφαλο να πληρώνει τα αμυντικά λάθη του, ενώ είχε πολύ κακή απόδοση συνολικά στο παιχνίδι.
Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με την αποψινή "καθαρή" νίκη έπιασε τους "ασπρόμαυρους" στους 4 βαθμούς, με την Φιορεντίνα που πέρασε με 1-3 από το Λίμπερετς να είναι μόνη πρώτη με 7 βαθμούς και την Σλόβαν να μένει στον 1 βαθμό. Ο ΠΑΟΚ έτσι "μπλέκει" σε "περιπέτειες" όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.
Η ομάδα του Ίβιτς ήταν απογοητευτική. Έκανε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, αδράνησε αμυντικά στα δύο γκολ που δέχτηκε, ενώ και στον επιθετικό τομέα δεν δημιούργησε καλές φάσεις πέρα από δύο ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν σε κάκιστη βραδιά, με την Καραμπάγκ να "χτυπάει" τις αδυναμίες τους και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου