Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Αποδοκιμασία των δηλώσεων Μάλοχ περί Grexit από το ΚΙΔΗΣΟ

apodokimasia-twn-dilwsewn-malox-peri-grexit-apo-to-kidisoΣε αποδοκιμασία των δηλώσεων περί Grexit του προτεινόμενου για πρέσβη των ΗΠΑ στην Ε.Ε προχώρησε το ΚΙΔΗΣΟ ζητώντας εγρήγορση απέναντι σε τέτοιες τοποθετήσεις. 
  Προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις του προτεινόμενου από τη νέα αμερικανική διοίκηση για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην
ΕΕ, Τεντ Μάλοχ, σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, υπέρ του Grexit. 
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται την ώρα που διεξάγονται έρευνες, τόσο στις ΗΠΑ όσο και την Ευρώπη, για εξωθεσμική εκλογική επιρροή με σκοπό τη διάλυση της ΕΕ, του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ, από όσους θα είχαν να κερδίσουν από τον επιδιωκόμενο απομονωτισμό των κρατών που πιθανόν να έχουν δεχτεί τέτοιες επιθέσεις στη δημοκρατική τους διαδικασία.
Κερδισμένοι σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θα ήταν ούτε οι πολίτες, ούτε οι μικρές χώρες - πόσω μάλλον οι πολίτες μικρών χωρών με μεγάλα προβλήματα.
Η προάσπιση του Εθνικού Συμφέροντος και η διαρκής προσπάθεια για την ευημερία και την ασφάλεια των πολιτών είναι υποχρέωση όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, πέρα από κάθε επικίνδυνη, εφήμερη και μικροκομματική σκέψη.
Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, καταδικάζει το λαϊκισμό των ψευδών υποσχέσεων και συνιστά σύνεση, υπευθυνότητα και εγρήγορση απέναντι σε τέτοιες τοποθετήσεις, ειδικά όταν προέρχονται από πρόσωπα όπως του προτεινόμενου για Πρέσβη των ΗΠΑ στην ΕΕ, Τεντ Μάλοχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου