Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Υποψήφιος με τον Σπύρο Βούγια ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης - Η πρωτότυπη ανακοίνωση

undefined
Υποψήφιος με τον συνδυασμό "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη", θα είναι ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης ο οποίος ήταν από τα στελέχη της Πρωτοβουλίας που στήριξαν το συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη "Θεσσαλονίκη Πρώτη", αποφάσισε τελικά να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια.
Ο κ. Βούγιας έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, είχε επαφές μαζί του και ήταν διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως και έκανε.
Ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης μετά τις ανακατατάξεις στον συνδυασμό του Πέτρου Λεκακη, σκεφτόταν να μην είναι υποψήφιος με κανένα συνδυασμό, ωστόσο το δίδυμο Βούγια - Νυφουδη τον έπεισε.
Οι τελικές επαφές έγιναν χθες το βράδυ μεταξύ του Νίκου Νυφούδη και του Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη, με τον δεύτερο να δέχεται τελικά να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της "ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης".
Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, έκανε ο Σπύρος Βούγιας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με έναν πρωτότυπο τρόπο. Πήγε μαζί με τον Νίκο Νυφουδη στο εστιατόριο όπου εργάζεται ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο οποίος του σέρβιρε, με τον κ. Βούγια να του δίνει μια κονκάρδα του συνδυασμού.
Σε δήλωσή του ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ανέφερε:
"Αποφάσισα ότι θα πρέπει να συνεχίσω σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση, για τα πράγματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πόλη. Αποφάσισα πως είμαι πολύ μικρός για να αποχωρήσω, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πάω σπίτι μου, για να μην ενδιαφέρομαι για τα πράγματα της πόλης, για το μέλλον της πόλης.
Ήταν μια πολύ δύσκολη αλήθεια απόφαση. Έστω και την τελευταία στιγμή αναγνώρισα τα χαρακτηριστικά που έχει η παράταξη του Σπύρου Βούγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη». Ξεκινήσαμε μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη και την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» ένα πολύ σημαντικό έργο που νομίζω πως δεν πρέπει να ξεχαστεί, δεν πρέπει να το αφήσουμε και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη του Σπύρου Βούγια για μια καλύτερη πόλη, για μια «ΠΟΛΗχρωμη» πόλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου