Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Μπογδάνος: Ο Μητσοτάκης πάει στην Πάρνηθα γιατί αποφορτίζεται

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπερασπίστηκε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάει για ποδήλατο στην Πάρνηθα, εν μέσω αυστηρών περιορισμών στην κυκλοφορία.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στην Πάρνηθα, την στιγμή που οι πολίτες έχουν περιορισμούς στην κυκλοφορία.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως «ο πρωθυπουργός κάθε σαββατοκύριακο πηγαίνει στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο. Έτσι αποφορτίζεται. Δεν πηγαίνει σε κότερα, δεν καπνίζει πούρα και όταν συναντάει κόσμο του μιλάει».

Στη συνέχεια όμως, νευρίασε στην ερώτηση πως «ο πρωθυπουργός καταπάτησε τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού».

Τότε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε ότι στέλνοντας κάποιος sms με το 6, μπορεί να απομακρυνθεί για σωματική άσκηση από τον τόπο κατοικίας.

Έπειτα, συμπλήρωσε το εξής: «Κύριε Στρατάκη δεν παραλογίζεστε απλά, γελοιοποιείται την ιδιότητά σας. Όταν ρωτάτε τι νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός για να πάει στην Πάρνηθα, γελοιοποιείται την ιδιότητά σας, δεν ντρέπεστε που λέγεστε δημοσιογράφος; Τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός; Το να ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός για κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα είναι γελοίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου