Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ξάνθη-ΑΕΚ 3-4


  
Ξάνθη-ΑΕΚ 3-4
Με ανατροπή η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια επικρατώντας 4-3 της Ξάνθης.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στα σημεία και δίκαια έφθασε στη νίκη με τέρματα των Βάργκας, Λυμπερόπουλου, Κλωναρίδη και Γκούντγιονσεν. Ο Ισλανδός σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς δεν ξεκίνησε το ματς ενώ ο νεαρός Κλωναρίδης πέτυχε το πρώτο γκολ...
στην καριέρα του με την ΑΕΚ.

Η Ξάνθη παρότι για ένα ακομα παιχνίδι έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έμεινε με τις εντυπώσεις και την δικαιολογία ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Μαρσελίνο μετά το γκολ κατά του Ολυμπιακού σκόραρε και εναντίον της ΑΕΚ.

Οι "κιτρινόμαυροι" εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους σε σύγκριση με το ματς της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Εργοτέλη. Δεν άφησαν την Ξάνθη να φανεί απειλητική και φρόντισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα διατηρώντας την κατοχή της μπάλας.

Τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων δυσκόλεψε ο δυνατός αέρας. Το σύστημα με τους τρεις ανασταλτικούς μέσους λειτούργησε καλά για την ΑΕΚ που κέρδισε το κέντρο. Σκληρό το παιχνίδι σε ορισμένα σημεία ανάγκασαν τον Τριτσώνη να δείξει κίτρινες κάρτες.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA

Διαιτητές: Σ. Τριτσώνης, Γ. Πάνου, Δ. Γκάγκας.

Συνθέσεις: Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Βασιλακάκης(67' Ντίκα), Σουάνης(79' Μάρα), Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης(57' Μαρκόφσκι)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ(88' Κλωναρίδης), Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας, Λυμπερόπουλος(75' Γκούντγιονσεν), Γκέντσογλου

Σκόρερ: 13', 84' Μαρσελίνιο, 95' Μαρκόφσκι 84 - 23' Βάργκας, 38' Λυμπερόπουλος, 81' Γκούντγιονσεν, 91΄Κλωναριδης



Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου