Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος που καταχραζόταν χρήματα ασφαλιστικής εταιρίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στους γύρω νομούς, για την εξάρθρωση
και σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης η οποία καταχράστηκε μεγάλα ποσά από την Εθνική Ασφαλιστική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τα μέλη...
του κυκλώματος εκταμίευαν αποζημιώσεις σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρείας από εικονικές ή ανύπαρκτες ζημιές στον κλάδο της ασφάλισης των αυτοκινήτων. Στην υπόθεση εμπλέκονται υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας, πραγματογνώμονες, επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες συνεργείων επισκευής οχημάτων και ασφαλιστικοί πράκτορες.
Αυτή τη στιγμή η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε επιχειρήσεις, γραφεία και σπίτια των εμπλεκομένων, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος, ιδιαίτερα στις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις. Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνεργάζονται με τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Αναλυτικές λεπτομέρειες και ανακοινώσεις σχετικά με την δράση του κυκλώματος αναμένονται αφότου ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου