Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

40 θέσεις για διανομείς προσφέρουν οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 40 άτομα, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητούν οι Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, για να εργαστούν ως διανομείς. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν

αφού η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεωνλήγει στις
31 Οκτωβρίου.
Οι συμβάσεις εργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Συγκεκριμένα, η διάρκεια της απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού θα είναι οκτώ μήνες.
Οι υποψήφιοι διανομεία θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτων προσόντα:
α) οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας,
β) άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας Α κατηγορίας (σταδιακής πρόσβασης) εκτός του μοτοποδηλάτου και
γ) άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β κατηγορίας (ερασιτεχνική).

Σε περίπτωση που δε βρεθούν υποψήφιοι με όλα τα παραπάνω, μπορούν να προσληφθούν και υποψήφιοι που διαθέτουν τον τίτλο σπουδών και την άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας χωρίς όμως την άδεια οδήγησης του αυτοκινήτου.
Ολοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Κατά την επιλογή λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της εντοπιότητας. Με βάση αυτό για τις θέσεις της Θεσσαλονίκης προηγούνται οι δημότες των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης (Α βαθμός εντοπιότητας) και έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των υπολοίπων νομών της χώρας (Β βαθμός εντοπιότητας).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εντοπιότητα των θέσεων των υπολοίπων πόλεων και το σύστημα μοριοδότησης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαβάσουν τη σχετική προκήρυξη, η οποία είναι αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eltacourier.gr.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου.Επιπλέον, για τυχόν διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 - 6073000. Για όλες τις θέσεις οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης (Τομέας Προσωπικού) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 115 - 117 και Ηλία Ηλιού ΤΚ 11680, στην Αθήνα.
 Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου