Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη σπείρα διαρρηκτών που δρούσε σε Πέλλα & Κιλκίς

Χθες (22/10) στη Γοργόπη-Κιλκίς εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς ένα ΙΧΦ αυτ/το εγκαταλελειμμένο το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο. Σε αυτό βρέθηκαν κοσμήματα, τιμαλφή, χρηματικό ποσό και διάφορα εργαλεία. Σε μικρή απόσταση εντοπίσθηκε και συνελήφθη 27χρονη Σκοπιανή και στη συνέχεια με υπόδειξή της συνελήφθη και ένας 38χρονος συνεργός της επίσης Σκοπιανός, ενώ ο τρίτος 27χρονος συνεργός τους διέφυγε τη σύλληψη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα φορτηγό, το οποίο χρησιμοποιούσαν στις παράνομες δραστηριότητές τους. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι διέπραξαν 18 διαρρήξεις (13 σε Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, 3 σε σπίτια και καταστήματα, 1 σε παγκάρι εκκλησίας και 1 αφαίρεση Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκίνητου) και αφαιρούσαν τιμαλφή και χρήματα, σε σπίτια και καταστήματα, στις περιοχές της Αξιούπολης, Γουμένισσας, Γερακώνας, Στάθη Κιλκίς, καθώς επίσης και στο Δροσερό Πέλλας.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες κλοπές και διαρρήξεις, ενώ τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου