Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Παθιασμένοι για τη νίκη στον Άρη

Παθιασμένοι για τη νίκη στον Άρη
Λίγες ώρες έμειναν για την… μητέρα των μαχών της Θεσσαλονίκης
και οι «μονομάχοι» μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη αναμέτρηση. Ο λόγος φυσικά για το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι που περιμένει όχι μόνο η πόλη αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

 Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» οι πάντες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη, ενώ ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ντέρμπι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:30 στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».Συγκεκριμένα, την απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα, Γιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Οικονομόπουλος.

 Η αποστολή αποσύρθηκε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Οι ποδοσφαιριστές που δεν μετέχουν στην αποστολή προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου.

 Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν μείνει αδιάθετα θα πωλούνται και από σήμερα το πρωί στις 09:00 από τα εκδοτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης».

 Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Αρη και εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Σε αυτή συμφωνήθηκε να υπάρξει περιφρούρηση και κόσμια συμπεριφορά, προκειμένου οι οπαδοί να στηρίξουν την ομάδα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου