Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Καρατζαφέρης: "Δεν μπορεί να μένει άλλο απαθής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας"

Καρατζαφέρης: "Δεν μπορεί να μένει άλλο απαθής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας"
"Πιστεύω ότι θα ακούσω κάτι από τα χείλη του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν μπορεί να μένει άλλο απαθής", είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην "Κοινωνία Ώρα Mega". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέμεινε στην ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από τον Κάρολο Παπούλια.

Όπως είπε, αυτές τις "ζοφερές" ώρες πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες. "Δεν θα υποδείξω εγώ ποιες". "Πρέπει να συμβάλει για να βγούμε από το λήθαργο" είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Παπούλια. Απαντώντας στο ενδεχόμενο συνάντησης των πολιτικών αρχηγών είπε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει "ατζέντα και προετοιμασία".


Σχολιάζοντας την κίνηση Λοβέρδου, Ραγκούση, Διαμαντοπούλου είπε χαρακτηριστικά: "Τούκα-προ η κίνηση των 3 υπουργών, για τη διαδοχή ". Και υποστήριξε την άποψή του, λέγοντας ότι για το λόγο αυτό "ενοχλήθηκε και το Μαξίμου".

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στο ταξίδι που έκανε στη Ρωσία. Όπως είπε, στην προσπάθεια που γίνεται για τη διάσωση της χώρας, πρέπει να μπει και άλλο κράτος. "Η μονομέρεια στη Γερμανία, δεν έβγαλε πουθενά", είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμη ότι "στη Μόσχα βρήκα εξαιρετικά καλό κλίμα για την Αθήνα. Οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν". Αναφέρθηκε, επίσης, στις δηλώσεις του πατριάρχη Κύριλλου, ο οποίος σε μήνυμά του προς την Ελλάδα είπε ότι "τα χρήματα δεν είναι το παν. Το σημαντικότερο είναι να μην χαθεί η κυριαρχία της χώρας και η εθνική ταυτότητα".

Ερωτηθείς για το αν επιθυμεί εκλογές, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: "εκλογές αλλά πάνω απ’ όλα συναίνεση για να σωθεί η χώρα".

Αναφερόμενος στη διαγραφή Λυμπερόπουλου είπε "δεν με νοιάζει τι κάνει ο Σαμαράς με τους συγγενείς του". Κατηγόρησε όμως τον Γ. Ραγκούση στο θέμα των ταξί ότι "δεν υπάρχει οδηγία από την Ευρώπη. Είπε ψέματα". Τέλος, καυτηρίασε τις ενέργειες τους προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου, για το χαράτσι λέγοντας "αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους, αυτό σημαίνει διάλυση".



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου