Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Γιώργος για την... μέθοδο των «τριών»: Ούτε κρύο ούτε ζέστη!

  
Γιώργος για την... μέθοδο των «τριών»: Ούτε κρύο ούτε ζέστη!
Η επιστολή την οποία δημοσίευσαν οι τρεις Υπουργοί χθες στο διαδίκτυο είναι προφανές οτι απο την μία επισκίασαν την συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με αποτέλεσμα να χαθεί ουσιαστικά το μήνυμα το οποίο ήθελε αν στείλει ο Πρωθυπουργός και από την άλλη ο κ. Παπανδρέου να μην ενοχλείται να εμφανίζεται οτι αυτός είναι αυτός που εν τέλη ενέκρινε την κίνηση αυτή.

«Όταν ενημερώθηκε απο την κ. Διαμαντοπούλου ο Πρωθυπουργός δεν έδειξε να ενοχλείται απο την πρωτοβουλία των τριών Υπουργών. Μάλιστα όταν επιμόνως τον ρώτησαν οι περισσότεροι συνεργάτες του να τους ερμηνεύσει αυτή την κίνησε με ψυχραιμία τους είπε οτι δεν του κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη! Γιατί ο Πρωθυπουργός αυτή την περίοδο η προσοχή του Πρωθυπουργού είναι στην ψηφοφορία της Πέμπτης αλλά και στο τι τελικά θα συμβεί την προσεχή Κυριακή με το “κούρεμα” του ελληνικού χρέους» δήλωσε στο Νewpost.gr ένας εκ των στενών συνεργατών του προέδρου της Κυβέρνησης.

Οι ίδιοι κύκλοι σχολίαζαν οτι η επιστολή δεν είχε καν ιδεολογικό περιεχόμενο αλλά μόνο πολιτική χροιά και οτι αφορά το πολιτικό μέλλον αυτών που την υπογράφουν. Μάλιστα θεωρήθηκε ως μια κίνηση η οποία σε τελευταία ανάλυση ενισχύει και ενδυναμώνει την σχέση Παπανδρέου-Βενιζέλου.

Στο μεταξύ εντύπωση φαίνεται να προκάλεσε το γεγονός οτι δεν τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει ο κ. Λοβέρδος αλλά η κ. Διαμαντόπουλου. Παράλληλα εκτιμάται οτι ο κ. Ραγκούσης δεν θα έπρεπε να μετέχει σε μια τέτοια πρωτοβουλία διότι θεωρήθηκε ως πράξη αχαριστίας έναντι του κ. Παπανδρέου.

Πάνος Ρασσιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου