Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Επισκέψεις Κιλτίδη σε Νοσοκομείο και Δασαρχείο Κιλκίς

Ο Κ. Κιλτίδης με τον διοικητή του
 Νοσοκομείου Κιλκίς. Γρ. Χατζησάββα
Συναντήσεις συνεργασίας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ο βουλευτής Κιλκίς του ΛΑΟΣ, Κ. Κιλτίδης, με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γρ.Χατζησάββα και τον δασάρχη Κιλκίς, Θέμη Πολιτίδη. 
Στο Νοσοκομείο ο κ. Κιλτίδης συζήτησε με τον διοικητή για την λειτουργία της Γ’ πτέρυγας, την λειτουργία του νοσοκομείου Γουμένισσας και την στελέχωση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς.

Στο Δασαρχείο ο κ. Κιλτίδης ενημερώθηκε από τον δασάρχη για θέματα της υπηρεσίας,  ενώ από τους εργαζόμενους εκφράστηκε με έντονο τρόπο δυσαρέσκεια για την απαξίωση των δημόσιων λειτουργών της δασικής υπηρεσίας. Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη ύπαρξης των στοιχειωδών οικονομικών πόρων καθώς και να εξασφαλιστεί η δυνατότητα έστω και καθυστερημένα χορήγησης καυσόξυλων ικανής ποσότητας χωρικών στους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών.
Εξάλλου το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο βουλευτής Κιλκίς συμμετείχε στην υποδοχή του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στον Λαγκαδά ν. Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη.

gnomikilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου