Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της Google στο Λονδίνο


Το πρώτο κατάστημα της άνοιξε η Google δίχως τυμπανοκρουσίες και διαφημίσεις στα διάφορα μέσα στην Βρετανική πρωτεύουσα πριν από λίγες μέρες. Ο σχεδόν 27 τετραγωνικών εμπορικός χώρος της εταιρείας, φαίνεται να έχει πάρει έναν αέρα από τον ανέμελο σχεδιασμό που διακρίνει και τα γραφεία της ανά τον κόσμο, όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Με δηλώσεις ο επικεφαλής του παραρτήματος της εταιρείας στην Αγγλία, χαρακτήρισε το εν λόγω μαγαζί ως ένα είδος πειραματισμού μιας και είναι to πρώτο βήμα στον απτό εμπορικό χώρο που κάνει η Google.
Συνέχισε πως αν και το ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε άνθηση, όταν πρόκειται για την αγορά συσκευών οι άνθρωποι επιθυμούν να τις αγγίζουν και να τις περιεργάζονται προτού προβούν στην αγορά τους, που αργότερα μπορεί να προχωρήσουν στην αγορά τους μέσω του διαδικτύου.
Ωστόσο σύμφωνα με μία μελέτη οι φορητοί υπολογιστές σε ποσοστό 80% πωλούνται μέσω των φυσικών καταστημάτων, έτσι το κατάστημα αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει και τον ιδανικότερο χώρο προώθησης του επερχόμενου laptop της, Chromebook.
Το επόμενο κατάστημα της θα ανοίξει πολύ σύντομα, σε 4 ημέρες από σήμερα μάλιστα στο Essex, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό προβλέπεται και η λειτουργία μερικών ακόμα «Googlezone».
proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου