Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Για 12 ημέρες κλείνουν τα Τέμπη

Για συνολικά 12 ημέρες θα κλείσουν τα Τέμπη, προκειμένου να γίνουν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Διαβάστε πως θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων
Συγκεκριμένα, τα Τέμπη θα κλείσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, στις 06.00 το πρωί μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 20.00 το βράδυ.
Για το διάστημα αυτό, όλα τα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό θα ακολουθούν υποχρεωτικά παρακαμπτήριες εναλλακτικές διαδρομές. Συγκεκριμένα, όλα τα ΙΧ και μικρά φορτηγά έως 3,5 τ. που κινούνται από Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από την Κατερίνη (κόμβο Κορινού) μέσω του Αγ. Δημητρίου, Ελασσόνας, Τιρνάβου και Αμπελώνα και θα επιστρέφουν στην ΠΑΘΕ στον κόμβο της Γυρτώνης.
Όσα οχήματα κατευθύνονται προς τη Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον Πλατύκαμπο μέσω Αγιάς, Αγιόκαμπου, Βελίκας, Ομολίου και θα επιστρέφουν στην ΠΑΘΕ στον κόμβο Στομίου στη γέφυρα του Πηνειού.
Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που κινούνται από Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδιού Ημαθίας προς την Εγνατία οδό και από εκεί θα μπορούν να κατευθυνθούν είτε μέσω της εθνικής οδού Κοζάνης - Ελασσόνας προς τον κόμβο Γυρτώνης (που θεωρείται πιο σύντομος δρόμος και προτιμάται από τους περισσότερους οδηγούς), είτε μέσω της εθνικής οδού Γρεβενών - Καλαμπάκας - Τρικάλων και να εισέρχονται στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Νίκαιας. Όσα κινούνται από τη Λαμία προς Θεσσαλονίκη θα ακολουθούν αντίστροφα τις ίδιες διαδρομές.
Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας δε θα λειτουργούν οι σταθμοί διοδίων του Μακρυχωρίου και του Πυργετού.

Πληροφορίες: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου