Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή! Κυκλοφορεί νέα επικίνδυνη ναρκωτική ουσία


Μία νέα ναρκωτική ουσία έκανε την εμφάνισή της στη χώρα μας... προερχόμενη από τη γειτονική Βουλγαρία, η οποία είναι δεκάδες φορές πιο ισχυρή από την μορφίνη!!.  Τη  νέα ουσία εντόπισαν οι Αστυνομικοί στην κατοχή μιας 29χρονης Βουλγάρας, η οποία συνελήφθη σε Αστυνομική έφοδο, πλησίον της Λάρισας, την ώρα που επέβαινε σε λεωφορείο
που εκτελούσε δρομολόγιο από τη χώρα μας στην Βουλγαρία. Στην κατοχή της βρέθηκαν, δύο δέματα που το ένα περιείχε 230 γραμμάρια της νέας ναρκωτικής ουσίας και το άλλο 125 γραμμάρια ηρωίνης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η Βουλγάρα πραγματοποιούσε πολύ συχνά δρομολόγια από Βουλγαρία προς τη χώρα μας. Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για την συνθετική ουσία φαιντανύλη και θεωρείται πιο καθαρή από την ηρωίνη, οι δε παρενέργειές της θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες καθώς τα άτομα που εθίζονται σ΄αυτήν χάνουν απότομα βάρος , παρουσιάζουν υψηλή αρτηριακή πίεση και συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή προσβολή.
Η παραπάνω ναρκωτική ουσία κάνει θραύση στη γείτονα χώρα, ειδικά στους χρήστες ηρωίνης, θεωρείται δε ως ένα από τα πιο ισχυρά φάρμακα στον τομέα της αναισθησιολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου