Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Θέλει να γυρίσει ο Κόκε και δεν το κρύβει!

Τον διακαή πόθο του να επιστρέψει στον Άρη εξέφρασε στους φιλάθλους των κιτρίνων ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Κόκε. Ο Κόκε αποχώρησε
από τον Άρη πριν από εφτά μήνες για να αγωνιστεί στις ΗΠΑ ενώ σε συζήτηση που είχε με οπαδούς των κιτρίνων στην προσωπική του σελίδα στο Facebook δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι θέλει σύντομα να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

"Εύχομαι σύντομα… δεν είναι μόνο λόγια αλλά το λέω από την καρδιά μου", ήταν τα λόγια του Κόκε στην ερώτηση για το πότε θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη με ενδεχόμενη ουσιαστικά επιστροφή του στον Άρη, ενώ σχετικά με το αν η επιστροφή του μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο δήλωσε ότι "και βέβαια είναι πιθανό".
Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Άρη, σχολιάζοντας δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας τα οποία έκαναν λόγο για συνάντηση του με τους κ.κ. Κόντη και Αθανασιάδη για την επιστροφή του δήλωσε ότι "μην πιστεύετε τις εφημερίδες. Δεν μίλησα με κανέναν για επιστροφή μου, μίλησα με τον Κόντη για το πώς είναι η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα… αλλά όλα είναι πιθανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου