Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος
αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, το ΔΣ του ΙΣΘ αποφάσισε την:
- Επιβεβαίωση της απόφασης της 18/10/11 για δυναμική διεκδίκηση της ελεύθερης πρόσβασης στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση .

- Αναβολή και ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ της προγραμματισμένης κινητοποίησης που έχει εξαγγελθεί για τiς 14/11/2011 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
- Σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/11 στις 10.00π.μ. στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ για επιβεβαίωση της απόφασης του Δ.Σ. και ορισμό νέας ημερομηνίας.
Κατά την έκτακτη γενική συνέλευση θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
- Αναστολή συμβάσεων με τα ταμεία και αποχή από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση με αίτημα την έκδοση κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα κατοχυρώνει την ελεύθερη πρόσβαση όλων των γιατρών στο σύστημα.
- Αλλαγές στο νομοθετικό σύστημα άσκησης της ιατρικής.
- Αγωγές κατά ΟΠΑΔ και λοιπών ταμείων για τα δεδουλευμένα.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη από τις 11:00 έως τις 18:00. Παράλληλα ο Σύλλογος διευκρινίσει ότι για την επίτευξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/4 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών (1364). Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 11:00 οπότε θα απαιτείται η παρουσία του 1/8 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών (682). Τα μέλη μπορούν να τακτοποιούνται οικονομικά και κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου