Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Σύντομα απάντηση για τις καταθέσεις στην Ελβετία


Σύντομα απάντηση για τις καταθέσεις στην Ελβετία

Θα υπάρξει σύντομα απάντηση για τις καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή την σημερνή αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.


Ο Δ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι είναι ένα θέμα που σκανδαλίζει δικαίως την κοινή γνώμη και σήμερα αναβλήθηκε, για τρίτη φορά, απάντηση στην ερώτησή του.

«Η επιθυμία να απαντήσει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Παπαδημούλη δεν πρέπει να αντιστρέφεται και να ερμηνεύεται ως αποφυγή απάντησης, όταν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

«Αυτήν την απάντηση δεν θα μπορούσαν να τη δώσουν οι κ.κ. αναπληρωτές υπουργοί και ο κ. υφυπουργός Οικονομικών που δεν έχουν τις σχετικές πληροφορίες ούτε μπορούσαν να τις αντλήσουν υπηρεσιακά από το υπουργείο Οικονομικών», συμπληρώνεται.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Βενιζέλος είναι πολυάσχολος. Ενημερώθηκα μόλις χτες το βράδυ ότι θα ακυρωθεί η συζήτηση της ερώτησης γιατί ο κ. Βενιζέλος είναι στο Eurogroup», αλλά «έχει τρεις που τον αναπληρώνουν, γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει 50 μέλη, τον κ. Σαχινίδη, τον κ. Οικονόμου και τον κ. Μουρμούρα», παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.



ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου