Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κηδεύτηκε ο Ισαάκ Ισαάκ



Τελέσθηκε το απόγευμα από το Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου η κηδεία του Ισαάκ Ισαάκ. Πρόκειται για τον πατέρα του Τάσου Ισαάκ, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους Τούρκους σε αντικατοχική εκδήλωση κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο στα μέσα της δεκαετίας του 1990.
Της κηδείας προέστη ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας - Αμμοχώστου Βασίλειος και την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Ηλιάδης. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, παρέστη η πρώτη ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας Ελένη Βακάλη.
Επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, ο οποίος απευθυνόμενος στον νεκρό είπε ότι ο θάνατος είναι πάντοτε σκληρός, «αλλά για σένα στάθηκε σκληρότερος, αφού δυστύχησες να θάψεις το λεβέντη σου για τον οποίο θρηνούσες μέχρι την τελευταία σου πνοή».
Η επιθυμία σου να λογοδοτήσουν οι ένοχοι του στυγερού εγκλήματος δεν πραγματοποιήθηκε, είπε ο δήμαρχος Παραλιμνίου και διαβεβαίωσε: «Να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα, μέχρι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί».
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου