Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Συμπιλιδης: Βοηθω απο …οποιαδηποτε θεση



«Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ δεμένος με την ιατρική. Θέλω όμως να βοηθήσω και να στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, όπως και τις προθέσεις του, στην κρίσιμη εκλογική μάχη από οποιαδήποτε θέση. Είμαι στη διάθεσή του». Η δήλωση είναι του Γ. Συμπιλίδη και έγινε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι φράσεις «είμαι πολύ δεμένος με την ιατρική» και «να βοηθήσω…από οποιαδήποτε θέση», εκτιμάται ότι ενισχύουν τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν τον κ. Συμπιλίδη να μην είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό μας, παρότι από καιρό είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του για βουλευτική υποψηφιότητα.
Τονίζοντας ότι η πρόθεση του κ. Συμπιλίδη «είχε προκαλέσει και αντιδράσεις λόγω των γεγονότων του 1993″, η εφημερίδα αναφέρει για τον πρώην βουλευτή:
«Τις τελευταίες ημέρες δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για την πολιτική συγκυρία, ενώ άλλοι συνέδεαν τις δεύτερες σκέψεις για βουλευτική υποψηφιότητα και με την παρουσία του Σάββα Τσιτουρίδη στο ψηφοδέλτιο. Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα λάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ».
kilkis24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου