Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Απόστολος Πανας : "Δεν θα είμαι υποψήφιος-Η περιφέρεια χρειάζεται ενιαία προγραμματισμό"

Μια νέα αρχή χαρακτήρισε την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές ο Περιφερειακός Σύμβουλός Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο κ. Πάνας έκανε ένα απολογισμό της παρουσίας του ως Περιφερειακός  Σύμβουλος της αντιπολίτευσης επισημαίνοντας

συγχρόνως τα κενά του θεσμού και την ανάγκη θεσμικών αλλαγών για την βιωσιμότητα του.

Συγχρόνως άσκησε έντονη  κριτική στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας  επισημαίνοντας ότι δεν πέτυχε ουσιαστικά το πρώτο της  στόχο την ενιαία διαχείριση θεμάτων στην περιφέρεια, πιο συγκεκριμένα για την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής τόνισε ότι αρκέστηκε σε μία άκρως επιφανειακή και διαχειριστική προσέγγιση των θεμάτων προτιμώντας να μην αγγίξει τα σοβαρά θέματα της Χαλκιδικής.



Ως προς την επιλογή του να μην είναι υποψήφιος δήλωσε ότι πήρε τη συγκεκριμένη  απόφαση για να είναι συνεπής στη μέχρι τώρα πορεία του  χωρίς να πρέπει να κάνει εκπτώσεις σε πιστεύω του απλά για να διεκδικήσει κάποιο ρόλο, παράλληλα όμως ανακοίνωσε την συνέχεια της  παρουσία του στα τοπικά  και περιφερειακά  δρώμενα  μέσω της πρωτοβουλίας  Κεντρική Μακεδονία-Μπροστά

(www.kentrikimakedonia-mprosta.gr), δηλώνοντας ότι στις 25 Μαΐου κλείνει  ένας προσωπικός πολιτικός κύκλος με κάτι νέο όμως  να γεννιέται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου