Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία – Μπροστά: Εμείς ξεκινήσαμε!!

Το καράβι συμβολίζει το ταξίδι, ή μια διαδρομή που πραγματοποιείται, προχωράει Μπροστά. Δίνει την αίσθηση του ονειροπόλου αλλά και του μαχητικού. Ένα ταξίδι για ένα καλύτερο μέλλον, ένα ταξίδι με προορισμό μια καλύτερη Κεντρική Μακεδονία. Το καράβι δεν αποκλείει βέβαια και τις φουρτούνες ή τις δυσκολίες.
Παραπέμπει όμως στην αποφασιστικότητα και την πρωτοβουλία.
Ένα καράβι με κουπιά για να πλεύσει σωστά, για να φτάσει στον προορισμό του, χρειάζεται εργατικούς επιβάτες με όνειρα και θέληση. Ο κάθε ένας με την δική του θέση και την δική του εργασία, αλλά και όλοι μαζί, συνεργατικά και ομαδικά για την επίτευξη κοινών στόχων. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο καπετάνιος, ένας άνθρωπος που κοιτάει Μπροστά..
Το καράβι τελικά αποτελεί μια μικρή κοινωνία, μία ένωση πολιτών με έναν στόχο, ένα σκοπό, ένα ταξίδι. Αυτό αντιπροσωπεύει και η Κεντρική Μακεδονία Μπροστά, αποτελώντας έτσι ένα κάλεσμα προς τους συμπολίτες για μια σύμπραξη και ένα ταξίδι με τον ίδιο στόχο.
Η πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία – Μπροστά είναι μια ad -hoc προσπάθεια ένα thinktank που ξεκίνησε ύστερα από την ανάγκη που είχαμε απλοί πολίτες, νέοι άνθρωποι να εκφραστούμε σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας θέλαμε οι καθημερινές μας συζητήσεις και οι προβληματισμοί μας να αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά μέσα και από τη δική μας πλέον συμμέτοχη ,αξιοποιώντας τα social media άλλωστε και η εποχή βοηθάει κατορθώσαμε να συγκροτηθούμε και να συστήσουμε τη πρώτη ομάδα συντονισμού της προσπάθειας και ύστερα από σειρά συναντήσεων με φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιώντας όμως συγχρόνως και τη διαδικτυακή συμμετοχή φίλων μας αλλά και τη τεχνογνωσία μελών της ομάδας συντονισμού καταθέσαμε σειρά θέσεων - προτάσεων για τη περιοχή μας . Η προσπάθεια αυτή ως πρώτο επιστέγασμα της πρωτοβουλίας μας θέλουμε να αποτελέσει ένα κείμενο θέσεων, διαλόγου με συνεχής εμπλουτισμό αφού οι ανάγκες τις περιοχής είναι πολλές και αυξανόμενες πάνω από όλα όμως επιθυμούμε τη παρέμβαση της γενιάς μας.
Εμείς ξεκινήσαμε!!
Πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία – Μπροστά

http://www.kentrikimakedonia-mprosta.gr/

ΑCTIOΝ24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου