Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΔΕΘ - Εγκαινιάστηκε απόψε ο Αστερόκοσμος

Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αστερόκοσμου φωτίστηκε και ο Αστερόκοσμος της ΔΕΘ Helexpo φόρεσε τα γιορτινά του. Η παραμυθένια πολιτεία του Αστερόκοσμου περιμένει τους επισκέπτες να ξεναγηθούν στους χώρους της, έκτασης 27.000 τ.μ. και να ζήσουν την μαγεία των εορτών
θαυμάζοντας τα 5.700.000 λαμπιόνια που κοσμούν το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο.
Εκατοντάδες κόσμου παραβρέθηκαν στα επίσημα εγκαίνια του Αστερόκοσμου.
Το Παγωμένο Δάσος, το Πέτρινο Χωριό του Άι Βασίλη, το Εργοστάσιο Παιχνιδιών, το Χωριό από Ζαχαρόπαστα, τα διαδραστικά και παραμυθένια εργαστήρια, το μεγαλύτερο λούνα παρκ, τα δύο παγοδρόμια επιφάνειας 600 τ.μ. και τα καθημερινά θεατρικά, ακροβατικά και μουσικά δρώμενα είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα του φετινού Αστερόκοσμου. Μαζί φορά τα γιορτινά του και το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, που θα φιλοξενήσει ένα εντυπωσιακό σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου ο Αστερόκοσμος θα λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου το ωράριο διευρύνεται από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Το κόστος εισόδου στον Αστερόκοσμο είναι 7 ευρώ. Με το εισιτήριο αυτό ο επισκέπτης μπορεί να μπει σε όλο το θεματικό πάρκο εκτός από το Εργοστάσιο Σοκολάτας. Στο εισιτήριο των 9 ευρώ περιλαμβάνεται και η επίσκεψη στο εργοστάσιο Σοκολάτας. Παιδιά με ύψος μέχρι 1 m δεν πληρώνουν. Οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν το όχημά τους εντός της Έκθεσης.
 thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου