Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Εκτέλεση υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι για 150 ευρώ


Εκτέλεση υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι για 150 ευρώ
Σοκ και θλίψη από την εκτέλεση 29χρονου υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι για 150 ευρώ! Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δολοφόνων που έστησαν καρτέρι θανάτου τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό, στο ύψος της Ελευσίνας.

Ο άτυχος υπάλληλος, ο οποίος εκτελούσε περιπολία στην Αττική Οδό, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Οπως έγινε γνωστό, το ανυποψίαστο θύμα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στον παράδρομο που οδηγεί προς Ελευσίνα, στο 4ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού, όταν δύο άγνωστοι -μέχρι στιγμής- δράστες πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια, οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί φορώντας κουκούλες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του άτυχου 29χρονου και κατευθύνθηκαν στο Ρουπάκι Ασπροπύργου, όπου με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από υπάλληλο της Αττικής Οδού το ποσό των 150 ευρώ. Ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση γράφτηκε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα το κλεμμένο όχημα και μισή ώρα αργότερα βρήκαν και το άψυχο σώμα του οδηγού.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Εχουν εστιάσει τις έρευνές τους στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και από την κατάθεση του υπαλλήλου των διοδίων ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο δράστες της αιματηρής ληστείας.

Ανακοίνωση για τη δολοφονία του 29χρονου υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι εξέδωσε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδος, στην οποία αναφέρεται: «Η στυγνή δολοφονία του συναδέλφου μας και μέλους της Ομοσπονδίας μας στον Ασπρόπυργο εν ώρα υπηρεσίας μάς βρίσκει συντετριμμένους και συνάμα οργισμένους απέναντι στους αδίστακτους εκτελεστές.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του και τους οικείους του. Παράλληλα, η Ομοσπονδία μας θα συνεδριάσει εκτάκτως ώστε να πάρει αποφάσεις και να θέσει την πολιτεία προ των ευθυνών της, αφού τα τελευταία χρόνια είχαμε επισημάνει τις τρομερές αδυναμίες στον κλάδο που απασχολεί 45.000 εργαζόμενους και έχει να κάνει με την ασφάλεια των πολιτών αυτής της χώρας, ωστόσο δυστυχώς μας αντιμετωπίζουν ως προσωπικό ασφαλείας της Ουγκάντα».

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου