Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΑΡΗΣ:Κλείνει Ντίκο, κοιτάζει Γουόσον Ρεντερία για επίθεση


Η προφορική συμφωνία με τον Φράνσις Ντίκο θα εξελιχθεί σε οριστική συμφωνία με την έλευση του εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη, την ώρα οι οι «κίτρινοι» εξετάζουν τον Γουόσον Ρεντερία για την επιθετική γραμμή τους.
Ο Ντίκο είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ. Ο Γκανέζος που μεγάλωσε στη Δανία έχει εντυπωσιακό παράστημα και το θετικό είναι πως έμεινε ελεύθερος από τη Χιμπέρνιαν με την οποία έκανε πέρυσι 30 εμφανίσεις σκοράροντας και τρία γκολ.
Έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας του, ενώ τη σημαντική καριέρα την έκανε με την Ουτρέχτη, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2006-10 με 5 γκολ σύνολο), ενώ έχει παίξει και στη Νόρτζελαντ, με την οποία το διάστημα 2003-06 είχε 103 αγώνες και 6 γκολ. Ο Ντίκο θα είναι ο παρτενέρ του Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, ενώ ευκαιρίες θα πάρουν και οι νεαροί Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θα έχουν πολλά να μάθουν από τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς. Ο Γκανέζος έχει έρθει σε συμφωνία για 200.000 ευρώ το χρόνο και διετή συνεργασία. 
Αυτός είναι ο αμυντικός, ποιός θα είναι ο επιθετικός; Ο Άρης κοιτάζει έντονα τις τελευταίες μέρες τον Γουόσον Ρεντερία (φωτογραφία), τον 20 φορές διεθνή Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος προ διετίας είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος σήμερα παίκτης έχει περάσει από την Πόρτο, δίχως να πιάσει, από όπου πάντως δόθηκε δανεικός, με συνέπεια να κάνει τη δουλειά του. Αγωνίστηκε στην Στρασμπούρ, την Μπράγκα, την Ατλέτικο Μινέιρο και από τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στην πατρίδα του με την Όνσε Κάλντας, με την οποία σκόραρε 5 φορές σε 4 αγώνες. Προ ημερών κι αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τους κατόχους του Europa League, υπέγραψε τριετή συμφωνία με την μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ, όμως, δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ και η συμφωνία ακυρώθηκε. Το ταλέντο του, ωστόσο, συν το ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο κίνησαν το ενδιαφέρουν των «κιτρίνων», οι οποίοι λαμβάνουν πληροφορίες για την κατάστασή του και εντείνουν τις συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, ελπίζοντας να βρουν ένα «λαβράκι» για τη γραμμή κρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου