Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πυρετός εργασιών


Σχέδιο για την ανάπτυξη, με ειδικές δράσεις ανά υπουργείο, θα παρουσιάσει η κυβέρνηση πιθανότατα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. «Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τις ανατροπές, με διάλογο και ανοιχτές διαδικασίες», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια διαδοχικών συσκέψεων με κυβερνητικά στελέχη.

Στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου θέλει να περάσει ο μήνυμα ότι η χώρα προχωρά.

Στις 11 το πρωί θα γίνουν ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση της ΕΡΤ από τον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μπαίνει λουκέτο στην ΕΤ-1, στα δύο από τα τρία ψηφιακά κανάλια, στο περιοδικό Ραδιοτηλεόραση και σε δέκα περιφερειακούς κρατικούς σταθμούς.

Στη ΝΔ, την αντιπολιτευτική του ατζέντα ξανακοιτάζει ο Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας το επόμενο διάστημα και με ορίζοντα τη ΔΕΘ να ανεβάσει τους τόνους σε ζητήματα και πέραν της οικονομίας. Στη Συγγρού προετοιμάζονται για ένα «καυτό» φθινόπωρο, θεωρώντας ότι δεν έχει εκλείψει η πιθανότητα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Σαμαράς ετοιμάζεται να επαναφέρει από την επόμενη εβδομάδα την πρόταση του κόμματός του για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Παράλληλα, προετοιμάζεται για αντιπαράθεση στα θέματα παιδείας, με αφορμή το νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση. Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθούν επίσης και ζητήματα, όπως η απελευθέρωση των επαγγελμάτων, οι προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις οποίες κατήγγειλε και πριν από την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Παράλληλα, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ προγραμματίζει σειρά περιοδειών ανά την Ελλάδα 

athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου