Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Συμφωνία με Ρεντερία


Ο Αρης τα βρήκε σε όλα με τον Γουόσον Ρεντερία και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία τους είναι να περάσει ο Κολομβιανός από ιατρικές εξετάσεις.

Οι Κίτρινοι έστειλαν χθες τα αεροπορικά εισιτήρια στον 26χρονο άσο που αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Η πλευρά του παίκτη δεν ανησυχεί καθόλου και είναι βέβαιη ότι όλα θα πάνε με τις εξετάσεις.


Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ρεντερία στην Κρουζ Αζούλ, ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Μεξικού (γεγονός που έβαλε σε υποψίες τους Κίτρινους), δεν οφειλόταν σε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά στο γεγονός ότι ο οργανισμός του δεν μπορούσε να συνηθίσει τις κλιματολογικές συνθήκες που υπάρχουν σε μεγάλα υψόμετρα. Αυτή την ενημέρωση είχαν και οι άνθρωποι του Αρη έπειτα από σχετική έρευνα που έκαναν τις τελευταίες ώρες.

Ετσι λοιπόν, εφόσον οι εξετάσεις δεν δείξουν κάποιο πρόβλημα, ο Ρεντερία θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Αρη και θα αποτελέσει το τελευταίο –εκτός απρόοπτου– μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρίνων.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, η διαφορά των 50.000 ευρώ που χώριζε τις δύο πλευρές γεφυρώθηκε με εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Ο Αρης ανέβηκε από τις 300.000, ο Ρεντερία κατέβηκε από τις 350.000 και η χρυσή τομή βρέθηκε στις 330.000 ευρώ για έναν χρόνο, ενώ προβλέπονται και μπόνους για τον Κολομβιανό φορ.

exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου