Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Άρης: Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι!

Αισιόδοξοι και έτοιμοι εμφανίστηκαν οι τέσσερεις νέοι παίκτες του ΑΡΗ, Καλίφα Σανκαρέ, Έλντιν Γιακούποβιτς, Χαβιέρ Ουμπίδεζ και Νόε Ακόστα κατά την επίσημη παρουσίαση τους από την ΠΑΕ ΑΡΗ
στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Χαβιέρ Ουμπίδεζ τόνισε: «Μετά από δύο μήνες, πολύ περίπλοκοι για την κατάσταση της πρώην μου ομάδας, βρήκα την επόμενη μου ποδοσφαιρική στέγη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και εύχομαι να το ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Νόε Ακόστα, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Άρης μπορεί να πετύχει πολλά . «Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του ΑΡΗ μετά από μια πολύπλοκη κατάσταση με την πρώην μου ομάδα. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε» είπε.
Από την πλευρά του, ο Καλίφα Σανκαρέ σημείωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΡΗ, τον οποίο γνωρίζω καλά. Υπάρχει καλό υλικό και νιώθω οικεία γιατί όλοι με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω μέλος μιας μεγάλης οικογένειας».
Έτοιμος να υπερασπιστεί το τέρμα «μιας μεγάλης ομάδας» δήλωσε από την πλευρά του ο Έλντιν Γιακούποβιτς. «Νιώθω όμορφα που ήρθα στον ΑΡΗ. Γνωρίζω το ελληνικό Πρωτάθλημα. Ήρθα αισιόδοξος και θέλω μέσα από σκληρή δουλειά να υπερασπίζομαι τα τέρμα μιας μεγάλης ομάδας με ένα μεγάλο λαό. Κάναμε προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μας λείπουν βέβαια οι αγώνες αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου