Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Καταθέτει κυβερνητική πρόταση - Προειδοποιεί για «Οθωμανική Αυτοκρατορία



«Εγώ θα στήριζα μία κυβέρνηση των δύο  κομμάτων, χωρίς να συμμετέχω, και θα ήταν ευρύτατη και καλύτερη από αυτό που έχουμε σήμερα. Πιστεύω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα και η στιγμή ο δικομματισμός να καμφθεί ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός να υποβάλει τη δική του κυβερνητική πρόταση». Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εφ΄όλης της ύλης που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας του στη ΔΕΘ.  Στη συνέντευξή του, έδωσε έμφαση στο θέμα των ΑΟΖ και τις απειλές της Τουρκίας προς το Ισραήλ τονίζοντας ότι « ήδη είμαστε εις την εμπλοκή μιας συρράξεως στην περιοχή, που δεν ξέρω αν θα κρατήσει μια ώρα, μια ημέρα ή μια εβδομάδα».
Μίλησε για επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίαςκαι υπεραμύνθηκε της άποψης, ότι ο «κρατικός υπάλληλος» θα πρέπει να μετατάσσεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία, ανά εξάμηνο εάν απαιτείται και σε όποιο μέρος της Ελλάδας, όπως οι στρατιωτικοί.
Αναλυτικότερα, ορισμένα από τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Καρατζαφέρη, έχουν ως εξής:

Για τους πολιτικούς αρχηγούς και τη συναίνεση:
 «Το «όχι» του κ. Σαμαρά, η αδυναμία του κ. Παπανδρέου, οδηγούν τα πράγματα εδώ που οδηγούνται. Δεν μπορούμε να κάνουμε τη συνεννόηση που έγινε στην Ιρλανδία, δεν μπορούμε να κάνουμε τη συνεννόηση που έγινε στην Πορτογαλία, δεν μπορούμε να έχουμε καμία συνεννόηση όπως όλες οι χώρες του Βορρά. Οι χώρες μας εγκαλούν. Οι χώρες οι οποίες δίνουν τα δανεικά. Οι χώρες τις οποίες εμείς παρακαλάμε και από τις οποίες επαιτούμε, όλες έχουν συμμαχικές κυβερνήσεις. Εδώ φοβούνται να πάνε μαζί». 

«Η Αριστερά έχει καταντήσει σήμερα να μην είναι λύση και έχει γίνει πλέον μια επανάσταση χωρίς αιτία. Εκτός από το "αντί" πρέπει να διατυπώνονται και προτάσεις. Η μόνη πρόταση που έκανε η Αριστερά είναι η πρόσληψη 100.000 εργαζομένων στο Δημόσιο», ανέφερε. Δήλωσε ακόμη πως πρέπει να «αποκομμουνιστικοποιηθεί» η Ελλάδα και πως μέχρι σήμερα υπήρχε κομμουνιστικοποίηση της χώρας και κυριαρχούσαν οι συντεχνίες.
Πολεμική σύρραξη: «Ανατολικά η Τουρκία ανοίγει το παιχνίδι το επιθετικό. Μέχρι τώρα είχε δυο πελάτες, την Ελλάδα και την Κύπρο. Έκανε τους λεονταρισμούς. Μαζευόμαστε εμείς. Έστελνε τα καράβια έξω από το Σούνιο.. Μαζευόμαστε εμείς και παίζαμε αυτό το παιχνίδι της δήθεν φιλίας. Τώρα το άνοιξε το παιχνίδι με το Ισραήλ, αλλά το Ισραήλ δεν σκέφτεται όπως εμείς, με την ουρά στα σκέλια και το πράγμα έχει στριμωχτεί και ίσως έχουμε πόλεμο. Πόλεμο στον οποίον οδηγείται και η Ελλάδα να λάβει μέρος. Και να δεχτώ ως σοβαρή τη δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, την Παρασκευή προχθές (στη Βουλή), όπου είπε, οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια κατά της Κύπρου και των συμφερόντων της Κύπρου σημαίνει πόλεμο κατά της Ελλάδος. Σημαίνει ότι ήδη είμαστε εις την εμπλοκή μιας συρράξεως στην περιοχή που δεν ξέρω αν θα κρατήσει μια ώρα, μια ημέρα ή μια εβδομάδα. Ο Ερντογάν βρίσκεται στη χειρότερη θέση, βγήκε με δηλώσεις και είπε, ότι έχω ένα στόλο που τον εκπαιδεύω γι’ αυτή τη δουλειά και έναν έτοιμο στρατό. Στέλνει ήδη πολεμικά πλοία εις την περιοχή. Κάνει επιθετικές πράξεις εις βάρος του Ισραήλ. Η επίσκεψη στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και στην Τυνησία είναι για να μπορέσει να αποσυντονίσει την κατάσταση τουλάχιστον της Αιγύπτου σε σχέση με το Ισραήλ».
Οθωμανική αυτοκρατορία: «Το Ισραήλ αισθάνεται εμφανή τον κίνδυνο ότι αν αφήσει χρόνο να περάσει θα βρεθεί σε μία δύσμοιρη θέση. Και ο κ. Ερντογάν ανασυστήνει χωρίς εμείς να αντιδρούμε ή να μπορούμε να αντιδράσουμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Βλέπετε κάθε μέρα πλάνα από τη Λιβύη και από τα ελληνικά κανάλια, αλλά και από τα διεθνή δίκτυα. Σας ξέφυγε όμως μια λεπτομέρεια. Στη νέα σημαία της Λιβύης υπάρχει η ημισέληνος και το άστρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας. 
Άρα, λοιπόν, ανοίγει ξανά το τόξο και εμείς είμαστε ανήμποροι όχι να το δούμε, να ασχοληθούμε μ’ αυτό το ενδεχόμενο της μεγάλης απειλής και ίσως αυτό είναι το τραγικότερο θέμα για την Ελλάδα».


Λαθρομετανάστευση: «Το ΠΑΣΟΚ, χθες κατέβασε το όριο. Αντί να ανεβάσει το όριο παραμονής για να γίνεται πιο δύσκολο για όλες αυτές τις ταξιαρχίες που έρχονται στη χώρα, κατέβασε το όριο, παρά τη ρητή δέσμευση του κ. Ραγκούση πριν έξι μήνες στη Βουλή …Ό,τι και να κάνει η Ελλάδα, ό,τι και να πει η Τρόικα, όσο και πιο επαχθή εισπρακτικά μέτρα κάνουν δεν πρόκειται να γυρίσουμε στο πλεόνασμα όσο χάνουμε 12 δισεκατομμύρια το χρόνο από το ταμείο του κράτους. Εάν η τσέπη σας είναι τρύπια όσα λεφτά και αν βάζετε μέσα τα λεφτά φεύγουν από κάτω». Τέλος, ανέφερε ότι υπάρχει έντονος κίνδυνος δημιουργίας ισλαμικού κόμματος στην Ελλάδα, εκτιμώντας πως οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι μπορεί να φτάσουν το 3%.
Δημόσιοι υπάλληλοι: «Δεν μιλάω για δημοσίους υπαλλήλους, μιλάω για κρατικούς υπαλλήλους όπου το κράτος θα έχει το απόλυτο δικαίωμα για το που θα πας να δουλέψεις. Το καλοκαίρι θα σου κάνω σεμινάρια για να είσαι πυροσβέστης και το χειμώνα θα είσαι για να μπορέσεις να με βοηθήσεις να ελέγξω τα νερά που πλημμυρίζουν τον τόπο. Κρατικοί υπάλληλοι, ενοχλεί; Γιατί κρατικοί υπάλληλοι δεν είναι οι στρατιωτικοί; Γιατί έχω το δικαίωμα να μεταθέτω από την Καλαμάτα στις Σέρρες έναν αξιωματικό και δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω με έναν κρατικό υπάλληλο;»
Τραπεζικό σύστημα:«Με τη συγχώνευση Alpha Bank - Eurobank και τη συμμετοχή του Κατάρ περνάει ο έλεγχος στα ξένα κεφάλαια, τα οποία θα κάνουν στο εξής το παιχνίδι των χρηματοδοτήσεων», υπογράμμισε. Συμπλήρωσε πως «έχουμε φτάσει στο σημείο οι αλβανικές τράπεζες να μη δέχονται τις εγγυητικές επιστολές μεγάλων ελληνικών τραπεζών».
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου