Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερίδα για τις ασφάλειες από τον MDRT στη Θεσσαλονίκη

Το 2ο συνέδριο του MDRT (Τhe Premier Association of Financial Professionals – Million Dollar Round Table) θα πραγματοποιηθεί.

τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στο The MET Hotel. Ο MDRT αποτελεί τον αρχαιότερο και κορυφαίο οργανισμό ασφαλιστών συμβούλων στον κόσμο με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλιζομένων αλλά και στην επαγγελματική εξέλιξη των ασφαλιστών...


Φέτος η ημερίδα θα διοργανωθεί για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας και πρόκειται να φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου από όλο τον κόσμο και φιλοδοξεί να ξεπεράσει τις 450 συμμετοχές Ελλήνων ασφαλιστών καθώς και ασφαλιστών από την Βουλγαρία και τη Σερβία.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών ΜDRT Β.Ελλάδος 2009-2012),Δημοσθένης Συκοβάρης (Πρόεδρος MDRT Eλλάδος 2011-2012),Ελένη Γρυπάρη (Πρόεδρος ΠΣΑΣ),Νίκος Τσάκαλος (Πρόεδρος Σ.Δ.Α.Ε.) και εκπρόσωπος από τις «Παιδικές καρδιές» (Σύλλογος Β. Ελλάδος για παιδιά με συγγενή και επίκτητη καρδιοπάθεια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου