Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στον Παπούλια ο Παπανδρέου μετά το Υπουργικό Συμβούλιο


Στον Παπούλια ο Παπανδρέου μετά το Υπουργικό Συμβούλιο
Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την απόφαση των Καννών για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στο ευρώ και το «όχι» Βενιζέλου στο δημοψήφισμα. Το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως το Υπουργικό Συμβούλιο και εν συνεχεία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ακολούθως, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήδη, η κ. Εύα Καϊλή δήλωσε πως δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (που πλέον έχει δύναμη 149 βουλευτών), ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Λιντζέρης δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν.

Ήδη, είναι δεδομένη η ρήξη του κ. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος τα ξημερώματα μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα, από τις Κάννες, δήλωσε την αντίθεσή του με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Παράλληλα, σειρά υπουργών και βουλευτών έχουν ταχθεί κατά του δημοψηφίσματος, ενώ η κ.Εύα Καϊλή ξεκαθάρισε πως δεν θα παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που οργανώνει ένα δημοψηφίσμα με ερώτημα «ναι ή όχι στην ευρωζώνη».
Επιπλέον, ο Δ.Λιντζέρης δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου